Ελένη, Θεσσαλονίκη

Eleni2
H Ελένη είναι η χαρά της κομμώτριας. Την γνώρισα σε ένα παιδικό πάρτι όπου είχε φουξ μαλλιά και τώρα τη συνάντησα ξανά στο RinTinTin event. Είναι σύμβουλος ευεξίας και μάλλον γι’ αυτο ήταν τόσο ωραία και χαλαρή η συζήτησή μας.
«Το θεωρώ τρόπο ζωής να αλλάζω τα μαλλιά μου. Μου φτιάχνει τη διάθεση», λέει κι εγώ την πιστεύω. Φαίνεται ότι μπορεί να υποστηρίξει τα πάντα πάνω στο κεφάλι της. Αυτόν τον καιρό έχει την φράντζα της δίχρωμη σε μωβ-πλατινέ πάνω σε μία μαύρη βάση και η αριστερή της πλευρά είναι ξυρισμένη.
Όταν πάει στην hairstylist της, την Γεωργία Κυζίρογλου από το Hair Club,  συνήθως έχει σκεφτεί κάτι για το νέο look της. Μαζί με την Γεωργία βρίσκονται μετά κάπου στη μέση. Το χειρότερο που της έχει συμβεί είναι να θέλει να γίνει ξανθιά πλατινέ και να βγει κίτρινο καναρινί. Αλλά ούτε αυτό την έκανε να κάτσει σπίτι και να κλαίει την μοίρα της. Μετά από 15 μέρες «καπέλο-style» τα έβαψε κόκκινα της φωτιάς.
Είναι το ζωντανό παράδειγμα ότι μπορείς να βρίσκεις πάντα λύσεις και να κάνεις ό,τι καλύτερο με μία άσχημη εξέλιξη.
Eleni1

TIP

Μπορείς να σκεφτείς ό,τι πιο παλαβό  για να κάνεις στα μαλλιά σου, ωστόσο κάποιες φορές είναι καλό να ακούσεις και τον κομμωτή. Όταν συζητάς τις ιδέες σου με τον επαγγελματία που εμπιστεύεσαι και συμβάλλει και με τη δική του τεχνογνωσία, τότε μπορούν και βγουν ακόμη πιο τρελά αποτελέσματα!