Λιζέτα, Θεσσαλονίκη

Lizeta1

Εάν σας βάλω να μαντέψετε από που βγαίνει το Λιζέτα θα χαθούμε στα σχόλια μέχρι του χρόνου. Να το πω; Ε, δε θα είναι και κανένα μυστικό. Από Νικολέτα. Ντόιγκ… Δεν θα το βρίσκατε ποτέ, right?
Η Λιζέτα είναι αυτό που λέμε, «αντικειμενικά» όμορφη κοπέλα. Τα χαρακτηριστικά της είναι «αντικειμενικά» όμορφα, πώς να το κάνουμε. Αυτό που σε κερδίζει, όμως, είναι το χαμόγελο της. Αυτόν τον καιρό μακραίνει τη φράντζα της και αυτό είναι το μοναδικό που την δυσκολεύει. Πριν λίγο καιρό την ήθελαν μοντέλο σε ένα σεμινάριο κομμωτικής. Αλλά, όταν άκουσε πως θα πρέπει να κόψει τα μαλλιά της, αρνήθηκε.

Lizeta2

TIP

Εάν είσαι σε φάση να μακρύνεις τη φράντζα σου, ιδού μερικές συμβουλές: Δε χρειάζεται όλο αυτό το διάστημα να είναι πιασμένη με τσιμπιδάκι. Μπορείς -εάν είναι π.χ. γεμάτη φράντζα μέχρι τα φρύδια και σχεδόν κοντεύεις να χάσεις το φως σου- να την πας στο πλάι. Θα πρέπει επίσης να κουρευτεί απο έναν επαγγελματία (τζιζ στις απόπειρες να ψαλιδίσεις μόνη σου, ειδικά τη φράντζα)
Ο επαγγελματίας θα μπορέσει να την κάνει λίγο ασύμμετρη και να αδειάσει τον όγκο στο πλάι χωρίς να πάρει καθόλου μήκος. Να έχεις στο νου σου: Από Μάιο μέχρι Σεπτέμβριο δεν είναι καθόλου καλή εποχή για να κόψεις φράντζα, γιατί το πιο πιθανό είναι να σε ενοχλεί και να ζεσταίνεσαι. 🙂