Νίκη, Θεσσαλονίκη

Niki1

Σας έχω πει πολλές φορές ότι τα χάλκινα είναι από τα αγαπημένα μου χρώματα. Σπάνια, όμως, συναντώ κάποια που να της πάει τόσο πολύ. Δεν είναι μόνο το χρώμα που της πάει, είναι και ο τρόπος που το συνδυάζει με τα ρούχα και αξεσουάρ. Τη Νίκη την κουρεύει και την βάφει η Αλέκα από το κομμωτήριο Finesse. Τυχαίνει να είναι και αδερφή της. Όταν την ρωτάω τι είναι το χειρότερο που της έχουν κάνει ποτέ στα μαλλιά, μου απαντά πώς: » Η αδερφή μου με ξέρει καλά, οπότε μου κάνει πάντα αυτό που θέλω»  κι εγώ σκέφτομαι… εάν δεν παινέψουμε το σπίτι μας, θα πέσει να μας πλακώσει 🙂

Niki2

Θα τη συναντήσετε στη ρεσεψιόν του finesse, να κάνει την πιο δύσκολη δουλειά του κόσμου: να βγάζει άκρη με γυναίκες, χαχα.
Εγώ την συνάντησα στην οδό Καρύπη, στο Rin Tin Tin Casting Call Event, όπου η ομάδα του Finesse έκανε εντυπωσιακά χτενίσματα στα υποψήφια κορίτσια.

TIP

Τα χάλκινα χρώματα είναι από τα πλέον ευαίσθητα. Είναι πολύ λεπτή η γραμμή που τα χωρίζει από το να να φανούν υπέρκομψα ή φθηνά. Προτείνω, λοιπόν, να γίνονται πάντα από έναν επαγγελματία τεχνικό. Για το καλοκαίρι δεν είναι και το πιο σταθερό χρώμα, αλλά εάν σου αρέσουν οι αλλαγές και δεν έχεις πρόβλημα να ανοίγει σταδιακά, είναι σούπερ. Εγώ προσωπικά απολαμβάνω να βλέπω την αλλαγή στο χρώμα μετά από κάθε λούσιμο. Εάν δεν σου αρέσει να ανοίγει το χάλκινο, θα πρέπει να εφοδιαστείς με χρωμοσαμπουάν χάλκινο, που θα βοηθήσει να παραμείνει έντονο το χρώμα μέχρι την επόμενη βαφή.